Espacio publicitario

La formació morada ratifica la llista a les eleccions municipals de maig en assemblea

La formació morada ha donat a conèixer la llista electoral completa, després de ratificar-la en assemblea, i compta amb gent del cercle que porta temps deixant-se la pell per la ciutat i les seues necessitats i amb noves incorporacions al projecte, un projecte il·lusionant, amb ganes de seguir apropant la política a la ciutadania, de fer realitat les propostes d’un programa fet amb la gent, amb la societat civil, per aconseguir entre tots i totes l’Alcoi que volem i que ens mereixem.

Una candidatura diversa, oberta, jove i amb experiència és el que es combina la llista encapçalada per Trini Rubio. Noms com Aarón Ferrándiz, Andrea Martínez, Andreu Bernabeu, J. Gabriel Giner, Carlos Gran o Paula Llàcer, ocupen els primers llocs. I tancant la candidatura, trobem a Naiara Davó i a Cristian Santiago.

Com explica la candidata a l’alcaldia, Trini Rubio: «Totes i cadascuna de les persones que formen part d’aquesta llista tenen importància, sumen força, experiència i il·lusió pel futur Alcoi. A més d’aquestes 28 persones, més visibles, també comptem amb altres, que encapçalen diferents àrees programàtiques o que treballen en paral·lel per completar tasques igual de necessàries, configurant així un gran equip de treball. Amb aquesta llista, i amb tu, si que Podem.»

TRINI RUBIO

CANDIDATA ALCALDIA

PODEM ALCOI

1

TRINI RUBIO

2

AARÓN FERRÁNDIZ

3

ANDREA MARTÍNEZ

4

ANDREU BERNABEU

5

J. GABRIEL GINER

6

CARLOS GRAN

7

PAULA LLÁCER

8

RAUL J. ROSSAGE

9

MARÍA JOSÉ RAMÍREZ

10

SARA MAIQUES

11

RAFAEL MORAL

12

IRENE TORRES

13

OMAR LÓPEZ

14

RAQUEL SERRANO

15

FELIPE HERNÁNDEZ

16

CINTIA ATIENZAR

17

NICOLE GONZÁLEZ

18

ANTONIO OLCINA

19

IVÁN GARCÍA

20

ANTONIO DELTELL

21

AITANA MORALES

22

CARLOS ALBERT

23

JUAN MARIO CORTÉS

24

NAIARA DAVÓ

25

CRISTIAN SANTIAGO

R1

MARINA LOZANO

R2

CRISTIAN FERRÁNDIZ

R3

ANA MARÍA ÁVILA

Espacio Publicitario

Deja un comentario