Espacio publicitario

INICIATIVES PARLAMENTÀRIES

Amb més de 54.000 iniciatives des de la seua arribada a la fi de 2015 es constata el seu compromís amb els municipis valencians i pobles de l’Estat en nombroses matèries

Amb la designació per part dels parlaments autonòmics -com el valencià- pràcticament extingida, es constata en la web del Senat que el parlamentari de Compromís, Carles Mulet, ha tingut una activitat molt més frenètica i intensa en l’exercici de les seues funcions que la resta de senadors designats després de les últimes eleccions d’abril de 2019.

Així Mulet acumula des de la seua arribada a la fi de la X Legislatura (en 2015), un total de 54.721 iniciatives parlamentàries de tota classe (interpel·lacions, preguntes orals, escrites, sol·licituds d’informe, petició de compareixences, projectes de Llei, Proposicions de Llei o intervencions en Comissió, Ple, mocions, etcètera). Aquesta rotunda xifra multiplica l’activitat de senadors per designació autonòmica com Alberto Fabra (PP) o Joan Lerma (PSOE).

El portaveu valencianista al Senat no ha baixat la intensitat de la seua activitat malgrat la inestabilitat política dels primers quatre anys i més recentment de la pandèmia sanitària viscuda. “Hem traslladat moltes peticions rebudes de la societat civil, d’organitzacions sense ànim de lucre, en defensa de drets humans, de la justícia econòmica, sobre l’emergència climàtica, o la memòria democràtica. També hem col·laborat amb formacions d’altres territoris com Ceuta, Melilla, Extremadura, Andalusia, Lleó, Madrid, Aragó, Navarra, l’illa de la Gomera o Mallorca, amb les quals mantenim acords polítics estatals i europeus”, ha indicat Mulet.

Hem sigut la veu d’ajuntaments, de particulars que han pogut preguntar al Govern, hem sigut corretja de transmissió per a afavorir reunions amb alts càrrecs dels ministeris i treballat amb intensitat perquè se’ns senta, s’escolten les nostres peticions i reivindicacions de l’agenda valenciana i ens sentim molt satisfets i amb ganes de seguir”, ha agregat.

El pròxim Ple debatrà a iniciativa de Compromís una Proposición de Llei de modificación  del Reial decret legislatiu 6/2015, de 30 d’octubre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei sobre Trànsit, Circulació de Vehicles a Motor i Seguretat Viària, i del Reial decret 1428/2003, de 21 de novembre, pel qual s’aprova el Reglament General de Circulación  per a l’aplicación  i desenvolupament del text articulat de la Llei sobre Trànsit, circulació de Vehicles a Motor i Seguretat Viària i una moció per la qual s’insta al Govern a corregir l’actual sistema de financiación  autonòmica en termes d’una major justícia.

Legislatures 2015-2023XIVXIIIXIIXIX (2011-2015)Total
Activitat parlamentària     
Lerma53212634142357
Fabra958161532994
Mulet23.8181.31321.2586.2112.12154.721
       
 • o Comissions
  • PORTAVEU. COMISSIÓ D’AGRICULTURA, PESCA I ALIMENTACIÓ
  • PORTAVEU. COMISSIÓ DE DEFENSA
  • PORTAVEU. COMISSIÓ DE FUNCIÓ PÚBLICA
  • PORTAVEU. COMISSIÓ DE POLÍTIQUES INTEGRALS DE LA DISCAPACITAT
  • PORTAVEU. COMISSIÓ DE SANITAT I CONSUM
  • PORTAVEU. COMISSIÓ D’ASSUMPTES IBEROAMERICANS
  • PORTAVEU. COMISSIÓ DE SUPLICATORIS
  • PORTAVEU. COMISSIÓ MIXTA PER AL ESTUDI DELS PROBLEMES DE LES ADDICCIONS
  • ADSCRIT. COMISSIÓ DE DESPOBLACIÓ I REPTE DEMOGRÀFIC
 • o Ponències legislatives

Espacio Publicitario

Deja un comentario