Espacio publicitario

El projecte ha rebut el premi al millor projecte innovador en centres d’educació no superior

El passat 16 d’obtubre es van resoldre els premis convocats per la Càtedra Interuniversitària de Transformació Educativa CARME MIQUEL de la Universitat Jaume I en les diferents categories: millors treballs de final de grau (TFG), de final de màster (TFM), tesis doctorals (TD), grups d’investigació (GI) i projectes innovadors en centres d’educació no superior (PI).

Dins d’esta última categoria, l’IES Andreu Sempere, amb el seu projecte ADA Aula Dinàmica d’Aprenentatge, ha resultat el guanyador rebent un premi de 1500 euros, a més de ser un reconeixement al treball que es duu a terme en el centre des de 2017 en 1r i 2n de l’ESO.

Aquest projecte té com a base metodològica el treball per àmbits, la codocència i el treball cooperatiu, potenciant al mateix temps l’autonomia i responsabilitat individual, així com un bon clima d’estudi a l’aula.

El premi ve a reconéixer els resultats dels últims anys de treball amb aquest projecte, que han permés millorar l’atenció a la diversitat i oferir una resposta educativa atractiva per a les famílies.

Espacio Publicitario

Deja un comentario