Espacio publicitario

Prou complicitat amb l’estat d’Israel” és l’altre lema de la concentració convocada per CGT de la Safor pel divendres 20 de octubre a les 19 h a la Plaça Prado de Gandia.

Els moviments socials de la Safor convoquen una concentració al crit de “Prou genocidi de Gaza” pel divendres 20 de octubre a les 19 h a la Plaça Prado de Gandia, impulsada per CGT de la Safor i a la qual han donat suport de Ca Saforaui, Casal Jaume I de la Safor, l’Associació Republicana de la Safor, Endavant de la Safor, PAH de la Safor, Centre Social Okupat El Molí, Per l’Horta de la Safor, Decidim de la Safor i Més Gandia. L’altre lema de la concentració és “Prou complicitat amb l’estat d’Israel” que denuncia l’actitud imperialista del govern de Netanyahu, així com la política d’apartheid i belicista que aplica contra els palestins.

En el seu manifest, CGT denuncia la “nova escalada dins del conflicte palestí-israelià en la qual l’Estat d’Israel utilitza l’excusa de la lluita contra Hamas, per a fer un genocidi a Gaza”. Des de l’organització llibertària denuncien “el govern israelià per fer aquest genocidi als palestins i per no reconèixer en igualtat de condicions territorials i de poder a l’Estat palestí al qual té sotmés a tutela i represssió”. Alhora recorden que “també està militaritzant Israel i sotmetent a la pròpia població israeliana a un estat de guerra permanent que només beneficia a les elits i que forma part de l’ideari de l’extrema dreta i el feixisme israelià”.

Des de CGT demanen l’alto el foc i indidquen que “la pau és incompatible amb l’ocupació israeliana del territori palestí i les polítiques d’Apartheid, sense un Estat Palestí i sense dret a la tornada de tots els refugiats i exiliats palestins”. Amb tot, fan una crida a la “germandat entre els pobles i entre la classe treballadora ha de ser la base per acabar amb totes les guerres arreu del món, i per frenar els interessos de les potències econòmiques i militars” i denuncien “la preocupació hipòcrita de la Unió Europea i l’Estat espanyol pels drets humans a Ucraïna i la seva defensa davant l’ocupació” que “en el cas de la guerra d’Israel no el preocupen els drets humans palestins ni l’ocupació militar que pateixen. Condemnen el suport de la Unió Europea i el govern espanyol a l’Estat d’Israel i els demanem que canvien aquesta postura”.

La CGT crida tota la classe treballadora d’arreu del món a participar en totes les convocatòries de solidaritat amb el poble palestí, i tota mena de protestes que es convoquin contra la guerra declarada per l’Estat Israelià contra el poble palestí.

Les peticions de CGT són:

  • Ruptura de les relacions diplomàtiques i comercials amb l’Estat d’Israel fins que no finalitzi aquesta guerra i es retiri del territori palestí.
  • Ni un euro del nostre país per a aquesta guerra d’agressió i ocupació, ni entrega d’armament o subministraments militars.
  • Reconeixement d’asil i refugi per a totes les persones desplaçades per aquest conflicte, així com per a desertors i objectors.
  • Alliberament immediat de totes les persones preses i presoneres polítiques palestines a presons israelianes, així com la concessió d’asil i refugi a l’Estat espanyol per a tots els lluitadors palestins.
  • Pel reconeixement del dret del poble palestí a la resistència contra l’ocupació militar israeliana del seu terra.
Espacio Publicitario

Deja un comentario