Inicio Cultura Cítrik Cultura Cítrik: el nou programa que esprem tota l’actualitat cultural valenciana

Cultura Cítrik: el nou programa que esprem tota l’actualitat cultural valenciana

0
38

S’estrena Cultura Cítrik, un programa setmanal que promet ser un punt de referència per als i les amants de la cultura.

Amb Rosa del Vent i Michelle al capdavant, aquest espai no sols ofereix un ventall d’activitats i temes relacionats amb l’art, la història, la música, etc., sinó que també es submergeix en les notícies culturals valencianes més actuals. Com, per exemple, els dràstics canvis en el Centre del Carme de Cultura Contemporània (CCCC) o la recent incorporació d’un carro de compra d’una signatura alacantina al Museu d’Art Modern de Nova York (MoMA). El programa s’emet en directe tots els dissabtes d’11 a 12 del matí a través dels canals de YouTube i de Twitch de Russafa Ràdio, i posteriorment, està disponible en la plataforma de Spotify, Ivoox i Podimo.

Cultura Cítrik és una finestra oberta al món cultural de hui. Des de les últimes exposicions d’art fins a les noves tendències en circ, teatre o música. Michelle i Rosa del Vent guiaran als i les oients per un viatge informatiu i entretingut a través del panorama cultural actual.

Aquest nou programa sorgeix en un moment clau per a la cultura valenciana, que es veu influenciada pels resultats de les últimes eleccions. Cultura Cítrik no sols informarà sobre aquests esdeveniments, sinó que també proporcionarà anàlisis i debats dinàmics entorn d’aquests, oferint al públic una comprensió més profunda del context cultural en el que vivim.

La interacció amb l’audiència en directe i la disponibilitat en plataformes digitals fan de Cultura Cítrik un programa accessible i participatiu, convidant a tots a formar part de la conversa cultural.

Spotify: https://open.spotify.com/show/57lYjeh7jEabi0U9y3gKm3
Tiktok: https://www.tiktok.com/@culturacitrik
IG Rosa: https://www.instagram.com/rosadelvent_/
IG Michelle: https://www.instagram.com/michelle.cbpe/

Contacto de prensa: Departamento de Comunicación culturacitrik@gmail.com

SIN COMENTARIOS

Deja un comentario

RTVP & Tu Portavoz

Síguenos en nuestro canal de Telegram

Únete al Canal
CERRAR