Espacio publicitario

COMUNICAT DE LA COORDINADORA COMARCAL CERCLES DE PODEM HORTA NORD.

Des de la Coordinadora Comarcal Cercles de Podem Horta Nord, i ratificat en la nostra assemblea, volem comunicar el nostre suport a les companyes i companys de l’Horta Nord, especialment a la gent d’Alboraia, en la seva reivindicació sobre la protecció de l’Horta contra els atacs mediambientals i patrimonials produïts per, l’ampliació de la V-21 que s’està duent a terme pel Ministeri de Foment del PSOE, encapçalat pel Sr. Ábalos, i el Pla General Estructural (PGE) de l’Ajuntament socialista d’Alboraia.

Manifestem la nostra intenció de donar suport a totes aquelles mobilitzacions encaminades a aconseguir la paralització de les obres i exigim una solució sostenible per part de les institucions.

 

Paterna, a 21 de setembre de 2019

 

 

COMUNICADO DE LA COORDINADORA COMARCAL DE CIRCULOS DE PODEM HORTA NORD.

 

Desde la Coordinadora Comarcal de Círculos de Podem Horta Nord, y ratificado en nuestra asamblea, queremos comunicar nuestro apoyo a las compañeras y compañeros de l’Horta Nord, especialmente a la gente de Alboraia, en su reivindicación sobre la protección de l’Horta contra los ataques medioambientales y patrimoniales producidos por, la ampliación de la V-21 que se está llevando a cabo por el Ministerio de Fomento del PSOE, encabezado por el Sr. Ábalos y el Plan General Estructural (PGE) del Ayuntamiento socialista de Alboraia.

Manifestamos nuestra intención de apoyar todas aquellas movilizaciones encaminadas a conseguir la paralización de las obras y exigimos una solución sostenible por parte de las instituciones.

 

Paterna, a 21 de septiembre de 2019

Espacio Publicitario

Deja un comentario