Espacio publicitario

González: “Quan comparem els diners que altres poblacions valencianes destinen a les mesures contra els efectes de la Covid-19, Alcoi no ix entre les millor parades. Només volem saber per quina raó”.

Guanyar Alcoi ha volgut manifestar el seu desconcert davant de l’escassa quantitat d’inversió de l’Ajuntament d’Alcoi en mesures per a promoure la reactivació econòmica i social de la nostra ciutat, en comparació a les quantitats destinades a esta finalitat per ajuntaments d’altres localitats del nostre entorn. Un desconcert que la plataforma ja ha manifestat altres vegades en reunions amb el govern local i que sap que comparteix amb diversos agents socials i econòmics d’Alcoi. Per al regidor de Guanyar Alcoi Pablo González, “a Alcoi, en diverses mesures de suport a la població que s’han fet públiques des del govern, a cada alcoià i alcoiana li tocarien de mitjana 24€. I després veiem que poblacions com Ibi amb 63€/hab., Xàbia amb 132€/hab., Ontinyent amb 27€/hab. o Villena amb 29€/hab., ens superen. Segur que hi ha una raó i ens agradaria saber quina és”.

Per a fer este càlcul, expliquen des de Guanyar, simplement han fet una senzilla recopilació de la despesa anunciada per diferents ajuntaments de les mesures socioeconòmiques que s’estan portant a terme o que van a implementar-se en breu, i ho han relacionat amb el nombre d’habitants per a convertir estes quantitats en indicadors comparables. Els càlculs s’han realitzat basant-se les notícies que han presentat els diferents ajuntaments, és a dir, que la font de les dades són les mateixes publicacions de l’ajuntament. Per a González, “és fonamental poder construir indicadors que ens permeten avaluar la gestió de les nostres administracions. En este senzill càlcul, que podria millorar-se moltíssim, hem vist que ens resta molt de camí per a poder igualar-se amb altres consistoris en la inversió per habitant. Ens porta a preguntar-nos també per què el govern no genera estos indicadors. Ens calen més realitats i menys propaganda. Els números posen en qüestió els repetits eslògans triomfalistes, i la realitat s’entesta a demostrar que la gestió és molt millorable”.

Espacio Publicitario

Deja un comentario