Espacio publicitario

La incorporació d’À Punt a Bon Dia TV, la cooperació de les corporacions televisives en la producció de sèries i pel·lícules com «La mort de Guillem» i «Frederica Montseny» o l’emissió de sèries de producció pròpia en les altres cadenes del domini lingüístic, com «La forastera», produïda per À punt a TV3, o «Merlí», produïda per TV3 a À Punt, són sens dubte fites importants, fruit de la pressió continuada de la societat civil i la bona entesa dels actuals governs autonòmics.

Tanmateix, la campanya Reciprocitat ara!, impulsada per Decidim –Plataforma pel dret a decidir del País Valencià– i Plataforma per la Llengua recorda que la reciprocitat plena sols s’aconseguirà quan tots els canals de televisió i ràdio es puguen veure i escoltar a tots els territoris on el valencià (també anomenat català) n’és la llengua pròpia.

A més, Reciprocitat Ara! considera positiu el canvi de paradigma envers la qüestió audiovisual a tot el domini lingüístic. Així doncs, la reivindicació ja no és simplement poder veure la Televisió de Catalunya a la resta de territoris, sinó crear un espai comunicatiu potent en valencià on a tot el domini lingüístic es puga gaudir de les diferents televisions i ràdios.

Volem reciprocitat i la volem ara!

Espacio Publicitario

Deja un comentario