Espacio publicitario

Per l’Horta, Acció Ecologista-Agró i CGT-Ferroviària fan pública la seua posició al voltant de l’Estudi Informatiu de la Línia d’Alta Velocitat (EILAV) València-Castelló que es troba en fase d’al·legacions.

Les entitats citades convoquen una roda de premsa en la qual es presentarà davant els mitjans de comunicació el resum de les al·legacions que presentaran davant el ministeri de Foment.

En la roda de premsa s’exposaran també els motius que fonamenten la oposició al projecte destacant el seu abast pressupostari i el seu impacte territorial que afecta transversalment a tota la ciutadania i s’esplicarà perquè contravé les politíques que el propi gobierno de España diu impulsar.

En l’acte hi participaran representants de diverses organitzacions oposades al projecte. Entre elles, Acció Ecologista–AgróPer l’HortaCGT Ferroviària, Indignats amb Renfe i Usuaris del Ferrocarril del PVi experts en territori i transport.

Coordenades de la convocatòria:

– Dijous, 2 de desembre

– 11.00 hores

– Ca Revolta, carrer sta Teresa, 10; Ciutat de València.

Espacio Publicitario

Deja un comentario