Inicio ALACANT Dani Miquel, plat fort de la 5a edició del festival Cuquet Fest...

Dani Miquel, plat fort de la 5a edició del festival Cuquet Fest d’Alacant

0
100

Plataforma per la Llengua col·labora amb el Casal Tio Cuc d’Alacant en la recuperació del festival que acollirà l’espai cultural Les Cigarreres aquest dissabte 4 de juny

Plataforma per la Llengua col·labora amb el Casal Popular Tio Cuc d’Alacant en la recuperació del festival infantil de les arts Cuquet Fest, que se celebrarà aquest dissabte 4 de juny a l’assecador de Les Cigarreres d’Alacant, un espai emblemàtic que acollirà durant tota la jornada activitats per als més menuts: tallers, jocs, circ, llibres, contacontes i música. Hi actuarà el cantautor Dani Miquel.

Des de les dotze del matí fins a les dues, hi haurà tallers d’espart, xapes, llimonada, punts de llibre i moltes més activitats per als xiquets. A les 12:30 h els participants podran gaudir de l’espectacle ‘Els nostres monstres’ de la mà del contacontes Lluís Abad. De vesprada, des de les 17 h fins a les 19 h, es realitzaran jocs de fusta tradicionals amb fustes reciclades.

A les 18 h hi ha previst l’espectacle de circ ‘Amb barbes i esbojarrats’ amb els germans Barbini, que oferiran un espectacle d’acrobàcies i de jocs malabars. La jornada culminarà a les 19 h amb l’actuació de Dani Miquel. El cantautor presentarà a Alacant l’espectacle ‘Musiqueries’, una mostra de cançons, jocs i propostes creatives amb l’arrel clavada en la nostra cultura.

Una festa per la llengua

El Cuquet Fest d’Alacant va nàixer fa cinc anys com una iniciativa d’activitats lúdiques pensades per a un públic infantil i familiar. Després de l’aturada a causa de la pandèmia, es recupera aquest festival on se celebren tallers i activitats per als xiquets.

La trobada també vol servir per a reivindicar els drets lingüístics dels valencianoparlants i la necessitat d’ampliar l’oferta cultural en valencià a la ciutat d’Alacant i a les comarques del sud del País Valencià.

Informació al web: https://www.plataforma-llengua.cat/que-fem/noticies/5488/dani-miquel-plat-fort-de-la-5a-edicio-del-festival-cuquet-fest-dalacant

SIN COMENTARIOS

Deja un comentario

RTVP & Tu Portavoz

Síguenos en nuestro canal de Telegram

Únete al Canal
CERRAR