Espacio publicitario

Podem va plantejar al ple de novembre de 2021 millorar l’actual ubicació del Centre de Salut de la Zona Alta per a fer-ho més accessible i millorar el servei a la gent del barri. Al darrer ple celebrat el passat 2 de desembre Podem va tornar a preguntar al Govern Municipal sobre el trasllat.

Actualment, el consultori auxiliar de salut pública està ubicat en el carrer Músic Gonçal Blanes, núm. 9, en la zona alta d’Alcoi i la voluntat és la de traslladar-ho al voltant dels locals buits a l’encreuament entre el carrer El Camí i el carrer Doctor Guerau o zones properes.

Cal recordar que aquesta proposta neix després d’un seguit de reunions de Podem amb responsables de l’AVV Font Roja, amb l’objectiu de fer un seguiment de les necessitats de la zona i donar-li resposta. Per això, des de Podem van plantejar al Ple de l’ajuntament d’Alcoi la possibilitat de reubicar el consultori auxiliar de salut pública de la zona alta. Una proposta que va ser acceptada en novembre del 2021.

Per aquests motius, Podem va tornar a insistir al darrer ple de desembre, preguntant sobre les gestions realitzades, sol·licitant que s’agilitzara aquesta proposta i que s’avançara en les gestions necessàries perquè els locals esmentats pogueren acollir el consultori auxiliar de la zona alta el més aviat possible, facilitant i millorant així l’ús del servei sanitari a la població.

Al respecte, la regidora responsable de l’àrea del Govern Municipal, Teresa Sanjuán, va contestar a les preguntes de Podem, que s’estava avançant en el procés i que ja s’havia rebut l’informe de l’enginyer tècnic de l’Hospital Verge dels Lliris especificant les necessitats per a poder millorar el servei i la ubicació del Consultori Auxiliar de Salut de la Zona Alta.

Davant d’això, el portaveu de Podem Alcoi, Cristian Santiago es mostra optimista i afirma que «aquest trasllat, que sembla que avança pel bon camí, ha de ser una prioritat del Govern Municipal si vol millorar l’accessibilitat del consultori i els serveis públics al barri. I considerem que una nova i millor ubicació ho facilitarà. Per això, des de Podem continuarem estant damunt d’aquesta proposta perquè, més prompte que tard, aquest trasllat siga una realitat.»

Espacio Publicitario

Deja un comentario