Espacio publicitario

El divendres 14 Joan Baldoví estarà a la Zona Nord de la ciutat per conéixer les infraestructures bàsiques del barri i els seus problemes. Des del Grup Municipal Compromís Alcoi, amb el candidat a l’Alcaldia recorreran junt amb Joan Baldoví els edificis de l’estació de trens i autobusos, el Mercat i altres zones del barri per conéixer de primera mà les necessitats del barri i de la ciutat, i rebre també els suggeriments de la ciutadania.

Aquest acte forma part d’una gira organitzada per Baldoví arreu del País Valencià en què ja ha recorregut més de 20.000 quilòmetres amb la famosa «Baldoneta» i ha visitat més de cent poblacions valencianes com Benidorm, Xixona o Muro. El mateix divendres 14, a més a més, també hi estarà a Cocentaina.

El candidat a la presidència de la Generalitat, Joan Baldoví, passejarà pels carrers per tal de conèixer de prop de la realitat del poble d’Alcoi, començant a les 17:30h a l’estació de tren d’Alcoi, tot seguit s’acostarà al Mercat de la Zona Nord vora les 18:00h per acabar el recorregut a les 18:30h a l’avinguda de la Hispanitat.

Àlex Cerradelo
Candidat a l’alcaldia per Compromís Alcoi

Espacio Publicitario

Deja un comentario