Espacio publicitario

L’Avv Carraixet convoca, des de fa ja varias legislaturas, una taula-debat amb els grups polítics que es presenten a les eleccions i que volen participar. Per salut democràtica, considerem que és necesari que donen explicacions a la ciudadanía. I també per motivar a la participació ciutadana.Temes a tractar : Economia i urbanisme Educació i Cultura i Participació ciutadana Salut i benestar de la ciutadania Agricultura i Medi Ambient Esport i joventut I un temps per parlar sobre temes de la Comunitat valenciana En acabar, les persones assistents, podrán preguntar el que consideren
AVV CARRAIXET DIJOUS 18 DE MAIG DE 2023HORA: 19:00LLOC: SALA D’ACTES CENTRE CULTURAL D’ALMÀSSERA Eleccions Municipals i a Corts Valencianes 2023: «Taula redona-debat Eleccions Municipals 2023 a Almàssera» amb representants dels grups polítics que es presenten a Almàssera. Organitzat per l’AVV Carraixet, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Almàssera.
Salutacions
Adela GascónPresidenta Avv Carraixet 

Espacio Publicitario

Deja un comentario