• El Jardí Botànic de València acollirà divendres 22 de setembre la tercera edició de l’esdeveniment d’Escola Valenciana
  • També actuarà en directe l’artista urbà Lildami, viral pel seu tema Supermercat.
Espacio publicitario

El pròxim divendres 22 de setembre torna Foguera, el cicle de conferències organitzat per Escola Valenciana Tresdeu que té com a eix vertebrador la nova cultura popular valenciana. El Jardí Botànic de la Universitat de València acull de nou aquest cicle de cultura i pensament.

Dues taules redones tractaran temes transcendents com “Les noves fronteres en la difusió cultural” que comptarà amb la presència de Tomàs Fuentes, presentador de La RuinaNerea Sanfe, presentadora de programes com APM? de TV3 o TàP Zàping d’À Punt, Marta Meneu, periodista i presentadora del pòdcast Deparkineo i Antoni Guiscafré, creador de contingut mallorquí i futur realitzador audiovisual.

Per altra banda, la segona de les taules titulada: “Dones en espais de poder: experiències” és un apropament feminista sobre les diferents situacions que viuen les dones respecte al poder. Tindran presència en el debat Charlie Pee, humorista i guionista que treballa en programes com La ResistenciaLucía Gómez, jugadora de futbol del Vila-real CF a més de psicòloga esportiva i Mar Mestre, la directora de Comunicació de Caixa Popular i responsable del projecte Caixa Popular Dona.

Dins d’aquesta trobada social i cultural, no solament es gaudirà de les dues taules redones, ja que també hi haurà una actuació en directe del músic urbà Lildami, que enguany ha publicat el seu últim disc Dummy i també és conegut per presentar el programa Eufòria.Aquesta tercera edició de Foguera segueix les petjades de les dues anteriors com un punt on l’activisme i el pensament crític són protagonistes. Les inscripcions són gratuïtes i si voleu més informació al respecte, podeu visitar la pàgina: foguera.info

Espacio Publicitario

Deja un comentario