VILAMARXANT NO VOL AGUANTAR MES TRANSPORT PÚBLIC DE QUALITAT JA!!!

0
84
Espacio publicitario

La història del tren a Vilamarxant ve plena de fracassos , des de el principi eixa línia deuria vindre directe al poble ,la estació hauria d´estar a l´altura de l´ajuntament , però per interessos dels uns i dels altres va acabar fent un volt impresionant passant per el mig de una muntanya i per el pont de ferro que a saber la cuantitat de diners que es gastaren per a desviar el tren cap al molí fariner de Benaguasil fent estasió al mateix poble i acavant en lliria. En aquets dos pobles no es feia falta el tren ja que tenien el de via estreta (que ara es el metro) i així es com van quedar molt junt de l´estació, a cuasi 2 km. Es a dir que mai Vilamarxant ha tingut tren.

En els anys 80 el poc o gens que teniem ens ho van llevar, deixant-nos encara més enfonsats i sense servei de transport i si voliem alguna cosa, eixia dels nostres diners com està passant ara per ara.

Venim de molts anys que ens han pres el pel, fent promeses i mes promeses de que el metro ja estaba ací i l´ unic que hem aconseguit es un baixador sense tren ni vies (gràcies al vergonyos intent d’especulació urbanística de l´anterior govern del PP) i damunt endeudats a l´estil de l´aeroport de Castelló.

Ara tenim un PÉSSIM servei de trasport públic que li costa a la gent del poble cuasi 100.000 € al any ( a més dels 3,80 euros del billet solament d´anada) i estem llunt de tot ,la gent jove per anar a estudiar, la gent que necesita anar de hospitals , o de compres , al treball , en estiu per anar a la platja, per anar al aeroport o al port, doncs res, ací si no tens vehicle propi no hi ha manera de eixir del poble i el mateix li passa a la gent que vol visitar-nos.

Ens donen tres alternatives: 1ª continuar com estem , 2ª llevar l´autobús que va directe a Valencia i en eixe estalbi de temps donar mes serveis cap al metre de Ribarrotja i Lliria , ó la 3ª que és també llevant la línia directa a Valencia i ficar dos autobusos , un al metre de Riba-roja i un altre al metre de lliria que costarà prou mes car que el que ara paguem que son els 100.000€ com ja em dit abans.

Si un autobús val eixe preu calculem que dos costarà el doble o més, açó sí, tindrem el servei sencer que és el que necessitem. Però d´on eixiran els diners? doncs pagant el poble, així quansevol és alcalde… Voleu alguna cosa? Un impost mes i ho farem… La pregunta és per què hem de pagar dos vegades eixe servei? A cas Vilamarxant no paga els seus impostos i mai hem tingut servei de transport i el poc que tenim es perque ho pagem dels impostos locals? Es que ací som ciutadans de segona o sols contem a l´hora de pagar?

Es per tot açó que demanem , exigim, que aquets ajuntament siga molt més ambiciós de cara a conselleria o a qui siga menester, que el trasport públic a Vilamarxant no ens coste un duro mes als Vilamarxant@rs, ja esta bé , ja hi ha prou d´enganyifes, de que se´ns diga que hem de tindre paciència ,que ja se´ns hem reunit no sé cuantes vegades ,que sí ,que s´està mirant, que pronte vorem resultats ,que tenim que entendre que es difícil , que tenim que entendre que som uns 10.000, que som poca gent i no sera rentable, ja està bé de que tingam que ser el poble qui tinga que tindre paciència i entendre les situasions de uns i d´altres, mentres tant ens quedem en el cul a l´aire i així estem tota la vida de este poble.

A més a més hi ha que recordar que cuasi un 40 per cent de la población està disseminada, és nessesari , per tant, pensar en que hi haja un transport per a replegar a aqueixes persones i acostar-les al poble.

Vilamarxant necessita el transpor públic ja de cualitat incloent, per descomptat, amb l´accés als minusvàlids sense pagar de més ,sols igual com pagen els demés pobles que disfruten de aqueixos serveis de transport. Tot el que no siga arrancar eixe compromís a la conselleria será un pegat més per a callar de moment algunes boques i pagant més encara.

I no ens val que se´ns done l´excusa de que Pedralba o Gestalgar encara están pitxor ,i que Olocau tampoc té metro, açó que ho diuen de fora no ens agrada gens peró menys encara que siga el mateix alcalde qui ho diga, cuasi com justificant que podriem estar pitjor i que hi ha que conformar-se en les molletes que ens pugen donar, si és que ens donen alguna cosa…

Espacio Publicitario

Deja un comentario