Espacio publicitario

Les organitzacions polítiques de Compromís, PSPV-PSOE i Unides Podem han firmat aquesta vesprada un acord de govern de legislatura ampli que suma un govern que inclourà 11 dels 17 regidors i regidores de la corporació, més enllà de la majoria necessària de 9.

Els tres grups donaran suport demà al candidat a la reelecció en l’alcaldia de Compromís, Josep Riera, candidatura més votada en les passades eleccions del 26 de maig. Així, com diu el candidat a l’alcaldia, “l’experiència de govern de la legislatura anterior ha sigut positiva, Meliana ha avançat i així ho ha reconegut molt majoritàriament la ciutadania. El marc de l’acord del Botànic també ha sigut avalat i permet continuar el treball positiu de col·laboració entre administracions”.

Els tres grups formaran part de la Junta de Govern coincidint amb les tinences d’alcaldia, que ostentaran el PSPV-PSOE (Primera i quarta) Compromís (Segona i tercera) i Unides Podem (Quinta). Tots els regidors i les regidores tindran delegacions de gestió.

En el cas del PSPV-PSOE, gestionaran les àrees de Cultura, Esport i Participació Ciutadana, Transparència i Noves Tecnologies; mentre que Unides Podem ho farà de l’àrea d’Igualtat. La resta de delegacions correspondran als regidors i les regidores de Compromís. Per al cap de llista del PSPV-PSOE, Manuel Ferrer, “l’acord contempla una participació i una representació importants del grup socialista amb àrees de gestió on pensem que podem aportar aspectes interessants per al nostre poble”.

 

 

El cos programàtic segueix els eixos de l’Acord del Botànic aplicats a la realitat de Meliana que, a més, es concreta en els programes electorals de les tres organitzacions. En aquest sentit, el cap de llista d’Unides Podem, Rafa Pla, valora: “és positiu que també a Meliana es reproduïsca l’acord del Botànic amb la participació dels tres grups”. Tots els aspectes organitzatius s’aniran aplicant només tinga lloc la constitució d el’Ajuntament

ACOR DE GOVERN LEGISLATURA 2019-2023 AJUNTAMENT DE MELIANA

AcorddeGovern2019-2023

 

Espacio Publicitario

Deja un comentario