Espacio publicitario

Les ciutats són espais de convivència, de fer vida, d’anar a la compra, de passejar amb la família o amb les amistats, però aquestes tasques quotidianes, poden ser de gran dificultat per a algunes persones, per tant, és necessari pensar en una ciutat per a tota la gent, en un Alcoi amable i inclusiu, on les persones siguen el centre dels projectes a desenvolupar

Com explica la coordinadora municipal de Podem Alcoi, Trini Rubio: “És molt difícil viure en una societat on la inclusió és un tema desconegut, per això naix Inclou-me, per fer visibles aquestes dificultats, sensibilitzar a la ciutadania del que passa al nostre costat dia a dia i elaborar les propostes necessàries per eliminar barreres, barreres que limiten la qualitat de vida de moltíssimes persones”.

Hi ha molts detalls en el dia a dia als que no li donem la major importància però que és necessari tindre’ls en compte per a que qualsevol persona, siga quina siga la seua condició física o psíquica, tinga les mateixes possibilitats de creixement i adaptació en la nostra societat i en concret en la nostra ciutat.

“Gràcies a Inclou-me”, continua Trini Rubio, “podrem conèixer de prop, en primera persona, aquestes dificultats diàries, amb l’objectiu de visualitzar-les, ser conscients i buscar alternatives per elaborar les propostes que milloren l’accessibilitat”.

Les jornades es celebren en diferents zones d’Alcoi, d’acord amb el següent calendari:

DISSABTE 14/01/2023 – ENCREUAMENT GENERAL PRIETO – AV. HISPANITAT

DISSABTE 28/01/2023 – PLAÇA RAMÓN I CAJAL

DISSABTE 11/02/2023 – PARC PASSEIG OVIDI MONTLLOR

DIUMENGE 12/02/2023 – PARC MERCADET BATOI

DISSABTE 25/02/203 – PARC UXOLA

TOTS ELS DIES EN HORARI DE 10:00 A 13:00 HORES

La implicació de diferents entitats ha sigut fonamental per poder portar avant aquest projecte. Compten amb la col·laboració del CD Santa Lucía, ONCE, ADIBI, les associacions veïnals d’Alcoi, així com el suport de l’Asociación de Personas Sordas de Alcoi y Comarca.

L’organització d’Inclou-me vos espera per passar un matí diferent, amb tallers, activitats i experiències en primera persona.

“Una ciutat inclusiva és una ciutat més amable, acollidora i amb futur”, conclou Trini Rubio.

https://www.facebook.com/events/629432152290005

TRINI RUBIO

COORDINADORA PODEM ALCOI

Espacio Publicitario

Deja un comentario