Espacio publicitario

Des del grup Cercle-IdEA volem manifestar la nostra més rotunda condemna i expressar tota la nostra solidaritat i recolzament al nostre portaveu en l’Ajuntament d’Alginet per l’atemptat que la matinada d’este passat diumenge dia 26 ha patit en el seu domicili particular.

Perquè aquest no ha sigut un acte fortuït que ha passat per casualitat, ni un acte de bandalisme aleatori d’uns gamberrets que passaven per davant i li han pegat foc a un contenidor. No. Davant de la casa no hi havia cap de contenidor.

Perquè l’autor, o els autors, han hagut d’agafar un contenidor, segurament el que sol hi haure al cantó del carrer Miguel de Unamuno amb el carrer Juan de Àustria i traslladar-lo aproximadament uns 70 metres, pujar-lo dalt de la vorera, arrimar-lo a la portella de sa casa i pegar-li a foc, segurament aplicant algun accelerant perquè cremara més de pressa. Així, s’ha cremat completament el contenidor, ha fet que que rebentaren taulells, vidres, es deformara la porta, es fumara la façana, entrara fum tòxic a la casa… i s’ha corregut el perill que l’incendi haguera anat a més, havent pogut fins i tot arribar a afectar la integritat física del matrimoni que en eixe moment estava dormint.

Perqué allò que resulta evident és que aquest ha sigut un acte premeditat i amb tota la intencionalitat d’atemptar contra la residència d’un veí concret d’Alginet que a més és regidor de l’Ajuntament d’Alginet, sense importar-los les conseqüències que este acte ha tingut, o pitjor encara, les que haguera pogut tindre.

 I perquè no se sap si aquest atemptat personal ha sigut per la seua condició com a veí o per la seua condició política, encara que hi ha indicis que apunten més bé a aquesta segona, però en qualsevol cas és evident que amb aquest atemptat els autors han actuat de manera tan execrable que han traspassat una línia roja que ha de ser rebutjada i condemnada per tots, i portar a la col·laboració de tothom per a que els autors siguen identificats i posats a disposició judicial.

Alginet, a 26 de març de 2023

cercle idea Alginet

Espacio Publicitario

Deja un comentario