Espacio publicitario

Compromís Alcoi, presenta hui una llista de reproducció en una plataforma digital de música íntegrament en valencià.

Segons Cerradelo «La realitat és que al País Valencià sempre hem tingut una cultura musical molt arrelada i actualment podem dir que hi ha una gran quantitat de bandes de música i cantants que fan la seua producció en la nostra llengua. Des de Compromís volem donar suport a aquesta producció en valencià i hem pensat a preparar una llista on la gent podrà accedir mitjançant un codi QR, que distribuirem a taulons d’anuncis i cartelleres, o directament buscant la llista de Compromís Alcoi a la plataforma Spotify».

Carles Sansalvador, membre de l’executiva de Compromís Alcoi, ha estat un dels autors d’aquesta llista i ens conta «hem fet una llista amb temes d’actualitat, cançons que estan pegant fort al panorama musical, i sense oblidar als/es artistes alcoianes actuals. Així també hem incorporat temes de fa uns anys, perquè les persones que accedisquen tinguen una visió de la música valenciana de les últimes dècades. Volem donar a conéixer el gran patrimoni musical valencià de grups actuals, i la gran tasca realitzada durant anys, i que comença a donar els seus fruits actualment. Per altra banda aquesta llista anirà creixent amb les aportacions dels usuaris/es i les nostres pròpies, i també crearem noves llistes, perquè la nostra música és molt diversa i dóna molt».

El Candidat Àlex Cerradelo finalitza «des de Compromís considerem que donar suport als/es nostres artistes és fonamental, i ara més que mai, que la nostra música està tant de moda i podem ajudar a donar visibilitat a nous grups del nostre entorn».

Àlex Cerradelo
Candidat a l’alcaldia per Compromís Alcoi

Espacio Publicitario

1 COMENTARIO

Deja un comentario