Espacio publicitario

Compromís ha organitzat unes jornades sobre Patrimoni i Municipalisme que tindran lloc a l’EPSA plaça Carbonell i Ferrandiz el pròxim dissabte 29 d’abril i començara a les 10 del matí.

Des de Compromís pensem que conéixer el nostre patrimoni forma part de la nostra essència i és element fonamental a l’hora de vertebrar el nostre patrimoni, així mateix el nostre Patrimoni pot esdevindré llavor generadora d’oportunitats laborals per a les nostres comarques.

És per tot açò que pensem, que és de vital importància intercanviar opinions i experiències d’èxit a diferents ajuntaments i entitats.

A aquestes jornades assistiran regidors de diferents ajuntaments del País Valencià, la regidora Elisa Guillem i el candidat per Compromís Àlex Cerradelo, càrrecs de la conselleria de cultura com el Secretari Autonòmic de Cultura Ximo López i la Consellera Raquel Tamarit.

Es parlarà de què és el patrimoni cultural i per què és important per als nostres municipis? Del patrimoni cultural, tractat com un assumpte urbanístic i territorial i per últim es parlarà de l’aspecte generador d’oportunitats que pot haver-hi al nostre patrimoni. Les inscripcions podran fer-se el mateix dia a la jornada o per facebook o Instagram de Compromís Alcoi o a l’enllaç  https://forms.gle/KH8Rom1UvxNsLNqU9 .

Espacio Publicitario

Deja un comentario